Dobrodošli

Dobrodošli v Camping Centru Kekec, ki se nahaja ob vznožju mariborskega Pohorja. Od centra mesta je oddaljen le 6 km. Kamp ponuja trideset prostorov za avtodome in prikolice ter zeleno livado za šotore. Avtodomom in prikolicam so na razpolago električni in vodni priključki. Ločene sanitarije s toplo vodo so na voljo čez celo leto, prostori so ogrevani. Pri nas si lahko izposodite kolo, igrate nogomet, pripravite jedi z žara ali brskate po internetu. Kamp je odprt vse dni v letu.

Kamp se nahaja v prijetnem malem delu mesta Maribor, Radvanju. Odlikuje ga odlična cestna povezanost s priljubljenimi turističnimi destinacijami. Svoje nakupe in druge aktivnosti lahko opravite peš ali s kolesom. V bližini je kavarna z odlično izbiro sladic, pekarna, pošta, trgovina za večje nakupe, lekarna, cvetličarna in več odličnih restavracij. Za ljubitelje narave, pohodnike, adrenalinske junake, je kamp oddaljen le 300 metrov od gondolske žičnice ali sedežnice, ki vas pripeljeta na vrh Pohorja, kjer lahko uživate v letnih ali v zimskih športih ali v naravi. Smučate lahko na znameniti progi za svetovni pokal Zlate Lisice ali pa samo uživate v gorskem wellnesu. V letnem času Pohorje gosti tekmovanja v gorskem kolesarstvu in seveda veliko drugih prireditev. Proga za gorske kolesarje je od kampa oddaljena 400 metrov. Za ljubitelje golfa vam je v oddaljenosti 300 metrov od kampa na voljo vadbišče za golf, za vnete ribiče pa ribnik za športni ribolov. Kolesarska pot do centra mesta je od kampa oddaljena 50 metrov in je dolga 4 kilometre. Uživali boste v urejeni kolesarski poti, ki vodi v samo osrčje Maribora, saj se boste srečevali s številnimi zanimivostmi in uživali v naravi. Ob ogledu Maribora ne pozabite na Staro trto, stari del mesta Lent, Kužno znamenje, Frančiškansko cerkev…

Veselimo se srečanja z vami, družina Kekec


Camping Kekec
Camping Kekec

 

Pri nas vam bo najlepše

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite podrobnosti.
Se strinjam
x